Acțiune a Poliției Locale Constanța. S-a lăsat cu amenzi!

527
Acțiune a Poliției Locale Constanța. S-a lăsat cu amenzi! - politialocala-1573254437.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, în intervalul orar 14.00 - 22.00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune tematică pentru menținerea ordinii și siguranței publice. 


Echipele mixte de control formate din lucrători cu atribuții în domeniul ordinii publice, siguranței rutiere și activității comerciale au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat, zonele: piață și parc Tomis II, Piața Chiliei, stadionul "Farul", zona Capitol, zona Victoria, aleea Voinicului, Parcul Tăbăcărie, zona Delfinariu, cartier Santa Maria Bay, strada Unirii, Piața Filipescu, Parc Dragoslavele, Faleză Nord, intersecția bulevardului Mamaia cu strada Unirii, strada Prelungirea Ion Rațiu, zona complexului din strada Unirii. 


Astfel, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare totală de 5.290 lei. Cele mai multe abateri au vizat oprirea autovehiculelor în loc nepermis, urmate de consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, săvârșirea de fapte, acte sau gesturi obscene în public, aruncatul de ambalaje sau coji de semințe pe domeniul public și fumatul în spații publice închise. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5948 secunde