ACCIDENTUL DE PE ȘOSEAUA MANGALIEI, TRANSFORMAT ÎN TRAGEDIE! Copilul A MURIT, tatăl în stare critică, iar altă victimă cu ambele picioare rupte!

Miercuri, 21 Februarie 2018
67443
UPDATE - Se pare că femeile rănite în accident nu sunt nici mama, nici bunica celui mic. Iubita șoferului care a provocat accidentul este rănită la cap.


xxx


Un  accident rutier grav a avut loc, în această seară, în zona Doraly. Un șofer de 22 de ani a spulberat la propriu o întreagă familie ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Patru victime sunt în total, dintre care un copil de nici 3 ani mort și trei răniți grav.


Citește și Galerie foto / GRAV ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. Un copil mort și alte patru victime în stare gravă - UPDATETatăl  copilului este inconștient. În momentul în care a fost lovit avea copilul în brațe. În prezent, bărbatul este intubat, ventilat mecanic, în stare critică. Mama este în stare conștientă, cu fracturi la ambele picioare.


Conducătorul accidentului de la Dorally are 22 de ani. Se pare ca minorul a decedat, după ce a fost minute bune în stop cardio-respirator.

A mai fost transportată la spital și bunica celui mic, care a suferit un traumatism cranian. 


Pagina a fost generata in 0.3644 secunde