ACCIDENTE ÎN LANȚ PE B-DUL TOMIS / Ambulanță care transporta un pacient, lovită de o șoferită neatentă

348

Articole de la același autor

Traficul pe Bulevardul Tomis se desfășoară cu dificultate, în aceste momente, în urma a două accidente rutiere care au avut loc în urmă cu puțin timp și în care au fost implicate șapte autoturisme. Ambele accidente au avut loc în aceeași zonă, a Bisericii Albe, în apropierea intersecției cu strada Farului. 

Primul accident s-a petrecut între o ambulanță, care transporta o bolnavă și o Skoda condusă de o femeie. "Ambele veneau dinspre Dacia spre spital, ambulanța avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune, a intrat pe contrasens, să depășească Skoda și nu știu ce s-a întâmplat, probabil șoferița s-a speriat, că s-au lovit, iar ambulanța a intrat în două mașini parcate pe marginea carosabilului, printre care și în a mea. Am văzut totul de la balcon", ne-a declarat proprietarul unui Seat lovit de ambulanță.

La doar câteva minute, un alt accident se petrecea, câțiva metri mai jos, spre Dacia. De data aceasta, au fost implicate un Audi și un taxi Logan; în urma impactului, taxiul fiind proiectat într-o dubiță parcată pe marginea șoselei. Accidentul a fost soldat cu o victimă, soțul șoferiței de pe Audi, care a fost transportat la spital.

Polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările în care au avut loc accidente, dar spun că ambele au avut loc pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în trafic. Până în prezent, polițiștii au luat măsura suspendării permisului șoferiței care a lovit ambulanța pentru o perioadă de 90 de zile. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Carambol pe bulevardul Mamaia
Vineri, 08 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5285 secunde