Accident TRAGIC / Trei morți în urma impactului dintre o mașină și un autocar cu 40 de copii

309
Accident TRAGIC / Trei morți în urma impactului dintre o mașină și un autocar cu 40 de copii - 29iunieaccidentcopiiambulanta3-1340957403.jpg
Trei persoane au murit, în această dimineață, într-un accident petrecut pe DN 23, în județul Brăila, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un autocar plin cu copii din Belarus, care se îndrepta spre Bulgaria. Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului nu avea permis de conducere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brăila, accidentul a avut loc în jurul orei 2.00, pe DN 23, în apropierea comunei brăilene Măxineni. Din primele informații, șoferul unui autoturism a acroșat un tractor care avea un utilaj agricol nesemnalizat corespunzător, după care mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de autocarul cu copii.

În urma impactului, șoferul autoturismului a murit pe loc, în accident pierzându-și viața și cei doi pasageri.

În autocarul implicat în accident se aflau 40 de copii care veneau din Belarus și mergeau în tabără în Bulgaria. Niciunul dintre ei nu a fost rănit, ei dormind în momentul impactului. Șoferul autocarului, în schimb, a ajuns la spital cu ambele picioare rupte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2729 secunde