Accident teribil! Și-a găsit sfârșitul în parapetul de protecție

278
Accident teribil! Și-a găsit sfârșitul în parapetul de protecție - dddd-1584101808.jpg

Articole recomandate

Un român în vârstă de 54 de ani din localitatea Finale Nell’emilia, provincia Modena, din Emilia-Romagna, a murit la volanul mașinii sale cu care s-a izbit de parapetul de protecție al șoselei, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbatul plecase mai devreme de la serviciu pentru că se simțea rău, relatează Il Resto del Carlino, citat de Observator.

Românul locuia de mai mulți ani împreună cu soția și cu cei doi copii la Finale. Lucra într-o companie din Sala Bolognese, în apropierea orașului Bologna și miercuri, 11 martie, cu o oră înainte de sfârșitul programului, și-a anunțat superiorii că nu se simte prea bine și că intenționează să plece mai devreme de la serviciu. Când se afla pe șoseaua de centură a orașului, el a pierdut controlul volanului și s-a izbit de gardul de protecție de pe marginea drumului. Impactul nu a fost unul violent, deoarece mașina se deplasa cu viteză moderată, dar când primii oameni s-au oprit la locul accidentului corpul bărbatului era nemișcat, sprijinit de volan și victima nu părea să mai respire.

Echipajul medical de la 118 sosit cu o ambulanță în ajutorul românului nostru nu i-a mai putut salva viața, ci doar să constate decesul acestuia. Soția bărbatului se întorcea de la serviciu exact pe același traseu cu al soțului ei, iar când a ajuns în dreptul accidentului a recunoscut mașina lovită de gardul de protecție. La vederea acesteia, femeia s-a oprit și așa a aflat îngrozită ceea ce tocmai se întâmplase cu soțul ei. Scena a fost una sfâșietoare, scrie sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde