Accident teribil la ieșire din Constanța

Miercuri, 01 Mai 2013
5092
Un grav accident rutier s-a petrecut, ieri, la intrarea în Constanța, dinspre Ovidiu. În accident au fost implicate trei mașini, dintre care două de teren, în care se aflau 12 persoane. Polițiștii spun că în jurul orei 11,00, Silviu D., de 23 de ani, din Piatra, a pierdut controlul direcției de deplasare către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit o mașină cu numere de București, care circula dinspre Constanța spre Ovidiu. Al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină cu numere de Bulgaria, care circula pe prima bandă, dinspre Constan-ța spre Ovidiu. În urma impac-tului, nouă persoane au ajuns la spital, printre care și trei minori, în vârstă de 4, 7 și respectiv 16 ani. Două dintre victime au ajuns la spital în comă. 

Impactul a fost atât de violent, încât una dintre mașinile de teren s-a răsturnat și i s-a desprins motorul de caroserie. 

Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă, preț de câteva ore, fiind cozi de mașini pe câțiva kilometri. Pentru a nu bloca complet circulația, rutieriștii au dirijat-o, alternativ, pe câte un singur sens de mers și chiar au deviat-o pe varianta orașului Ovidiu.

Subliniem că în zona respectivă, anul trecut, Poliția Rutieră Română a instalat semnul rutier "Punct negru" pentru a atrage atenția asupra riscului crescut de producere de accidente. Măsura a fost luată după ce, în perioada 1 ianuarie 2007 și 15 martie 2012 au avut loc 11 accidente grave, soldate cu șase morți și zece răniți.

Pagina a fost generata in 0.2985 secunde