Accident teribil la ieșire din Constanța

5191
2

Articole de la același autor

Un grav accident rutier s-a petrecut, ieri, la intrarea în Constanța, dinspre Ovidiu. În accident au fost implicate trei mașini, dintre care două de teren, în care se aflau 12 persoane. Polițiștii spun că în jurul orei 11,00, Silviu D., de 23 de ani, din Piatra, a pierdut controlul direcției de deplasare către stânga, a pătruns pe sensul opus de mers și a lovit o mașină cu numere de București, care circula dinspre Constanța spre Ovidiu. Al doilea autoturism a fost proiectat într-o mașină cu numere de Bulgaria, care circula pe prima bandă, dinspre Constan-ța spre Ovidiu. În urma impac-tului, nouă persoane au ajuns la spital, printre care și trei minori, în vârstă de 4, 7 și respectiv 16 ani. Două dintre victime au ajuns la spital în comă. 

Impactul a fost atât de violent, încât una dintre mașinile de teren s-a răsturnat și i s-a desprins motorul de caroserie. 

Traficul s-a desfășurat cu dificultate în zonă, preț de câteva ore, fiind cozi de mașini pe câțiva kilometri. Pentru a nu bloca complet circulația, rutieriștii au dirijat-o, alternativ, pe câte un singur sens de mers și chiar au deviat-o pe varianta orașului Ovidiu.

Subliniem că în zona respectivă, anul trecut, Poliția Rutieră Română a instalat semnul rutier "Punct negru" pentru a atrage atenția asupra riscului crescut de producere de accidente. Măsura a fost luată după ce, în perioada 1 ianuarie 2007 și 15 martie 2012 au avut loc 11 accidente grave, soldate cu șase morți și zece răniți.

Comentează știrea

crestin
4 mai 2013
rai si iad

Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veșnic al iadului? . Mă veți căuta, și Mă veți găsi, dacă Mă veți căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutați pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaște personal va fi mântuit. Dacă nu știți cum să ÎL căutați citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

rutiera
12 mai 2013
a

a pierdut directia de mers sau nu avea radbare sa ajunga la sensul giratoriu? In dreptul reprezentantei VW Skoda trebuie pus parapet pe mijlocul drumului ca sa nu mai taie linia continua nesimtii care se grabesc. Mai ales ca e un drum in curba si cu panta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5975 secunde