Accident soldat cu victime, în Constanța. Printre răniți, un copil de 3 ani!

227
Accident soldat cu victime, în Constanța. Printre răniți, un copil de 3 ani! - accidenthatmanarboresursainfotra-1591033505.jpg

Articole de la același autor

Un copil de trei ani și doi adulți au ajuns la spital, după ce au fost răniți într-un accident rutier care a avut loc în cartierul constănțean Km 5. Potrivit oamenilor legii, ieri, în jurul orei 9.30, un bărbat de 71 de ani conducea pe strada Meșterul Manole, dinspre strada Pandurului către strada Hatman Arbore, iar la intersecția cu strada din urmă, nu a oprit la "Stop" și a intrat în plin într-un autoturism care venea din direcția străzii Vârful cu Dor spre Șoseaua Mangaliei.



Mașinile au fost avariate grav, iar la fața locului au ajuns două echipaje ale SMURD Constanța, pentru a acorda primul ajutor victimelor. În urma accidentului au fost răniți șoferul primului autoturism, în vârstă de 71 de ani, dar și doi pasageri din a doua mașină, respectiv un adult de 33 de ani și un copil de trei ani. Din primele informații, cele trei victime au răni ușoare, fiind transportate la spital, pentru investigații suplimentare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5374 secunde