Accident rutier MORTAL. Un bărbat de 30 de ani a DECEDAT, după ce s-a prăbușit cu camionul în râpă

316
Accident rutier MORTAL. Un bărbat de 30 de ani a DECEDAT, după ce s-a prăbușit cu camionul în râpă - babratstrivitdecamion17183900-1477131627.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 30 de ani, dintr-o comună din Buzău a murit după ce camionul în care se afla a căzut într-o râpă adâncă de zeci de metri. Din primele verificări, camionul s-a prăbușit în râpă după ce drumul ar fi cedat sub greutatea autovehicului plin cu lemne, misiunea pompierilor fiind extrem de dificilă.

Camionul era încărcat cu lemne și circula pe un drum forestier din zona Gura Milei, dincolo de Varlaam, Gura Teghii. La un moment dat, mașina a alunecat într-o râpă adâncă de zeci de metri, iar tânărul în vârstă de 30 de ani a rămas blocat în cabină.

Pompierii din Buzău au pornit imediat spre locul accidentului, o zonă greu accesibilă, aducând în sprijin două autospeciale de căutare-salvare plus o autospecială de la Unitatea de intervenție Mărunțișu, potrivit buzăumedia.ro.

Tânărul în vârstă de 30 de ani era angajat al Ocolului Silvic Penteleu. Împreună cu el mai era și un alt bărbat în vârstă de 45 de ani, care, a reușit să iasă la timp din camion. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Nehoiu.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejuările în care a avut loc tragedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7438 secunde