ACCIDENT RUTIER MORTAL, după ce un șofer s-a răsturnat cu mașina

172
ACCIDENT RUTIER MORTAL, după ce un șofer s-a răsturnat cu mașina - img20181214wa0003-1544774114.jpg

Articole recomandate

Șoferul unui autotren și-a pierdut viața într-un accident de circulație care a avut loc vineri dimineața pe DN 7, la intrarea în localitatea hunedoreană Gothatea, după ce autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar conducătorul auto a rămas încarcerat în cabină.

Potrivit primelor date ale polițiștilor, victima are 40 de ani și este din județul Prahova, iar TIR-ul, care transporta carne și se deplasa spre Arad, este înmatriculat în județul Argeș.

"Traficul rutier nu este afectat. Cauza accidentului va fi stabilită de polițiști, în urma cercetărilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu.

La fața locului intervin pompierii militari de la secția Ilia, specializați în acordarea primului ajutor și descarcerare. De asemenea, este prezent și un echipaj al companiei de drumuri naționale care desfășoară acțiunile necesare pentru ridicarea camionului și așezarea acestuia în poziție normală pe carosabil, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6081 secunde