Accident rutier la Constanta. Un motociclist este resuscitat

1023

Articole de la același autor



Un accident rutier grav s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, în județul Constanța, pe drumul județean dintre Pecineaga și Dulcesti.
Potrivit primelor informații, în impact a fost rănit un motociclist. Intervine un echipaj al Ambulanței Constanța. Motociclistul este în stop cardio-respirator.


Update


Conducătorul unei motociclete a intrat ]ntr-un card de capre aflat pe carosabil. În urma accidentului pasagerul care se afla pe motocicletă a decedat iar conducatorul acesteia acuză dureri de spate, însă este conștient și stabil.


Pasagerul decedat avea 17-18 ani, iar motociclistul 22 de ani.


Update 




Astăzi, în jurul orei 20.40, un bărbat de 22 de ani a condus o motocicletă pe DJ 394, dinspre localitatea Dulcești către Pecineaga și, ajungând la km. 5+200 m, a intrat în coliziune cu mai multe capre, nesupravegheate, care se aflau pe partea carosabilă.


În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a pasagerului de pe motocicletă, un tânăr de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei.


În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că șoferul motocicletei nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei de vehicul conduse.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2173 secunde