Accident rutier la Constanța: "E JALE MARE PE TOT BULEVARDUL MAMAIA"

12751
3

Articole recomandate

Un accident rutier s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Muncel, prima după intersecția cu Ioan Rațiu.

O constănțeancă, Georgiana Mușat, care locuiește în zonă, spune că astfel de incidente rutiere se petrec frecvent în zonă și are chiar și o explicație pentru acest lucru. Cei care ies de pe străduță nu acordă prioritate. Acest lucru se întâmplă și pentru că nu au vizibilitate. În cazul de față, conducătorul auto cu mașina albastră a intrat cu viteză în lateralul Volkswagenului negru. 


Iar un alt constănțean, Bogdan Căpinaru, spune că problema este valabilă pe tot Bulevardul Mamaia.


"Toți parchează pe colț și tu când vii de pe străduțe trebuie să ieși toată banda să poți să vezi ceva. Și de când cu stâlpii din cauza cărora nu poți să parchezi e jale și mai mare.", susține acesta.



Comentează știrea

Ctean
21 decembrie 2017
Autorizatii

Cine le a dat autorizatii de constructie la ditamai blocurile pe bulevardele principale , cu doar cateva locuri de parcare si au luat spaga cei din primarie impreuna cu primarul, soferii sufera cei care au semnat asa ceva trebuie trasi pe roata este un mare haos in constructii si nimeni nu face nimic , in continuare se dau aprobari pe spagi fara locuri de parcare suficiente la ce vor sa construiasca, tot bulevardul mamai este o varza , fiecare opreste unde il taie capul nu conteaza ca ii incurca pe ceilalti ,opreste masina pune avariile si intra unde are el treaba , haos total si nimeni nu raspunde asta este constanta

SEVER
21 decembrie 2017
politia rutiera ...DOARME

ASA ESTE, ORICE AUTOMOBIL CARE IESE DE PE O STRADA PERPENDICULARA PE BD MAMAIA NU ARE VIZIBILITATE DIN CAUZA CELOR PARCATI PE COLTURILE INTERSECTIILOR. SUNTEM OBLIGATI SA IESIM PANA PE PRIMA BANDA A BULEVARDULUI. POLITIA RUTIERA NU A SESIZAT ACEST LUCRU??? ESTE UN EFORT FINANCIAR SI INTELECTUAL ATAT DE MARE CA SA SE HOTAREASCA IMPLANTAREA UNOR STALPI LA ACESTE INTERSECTII?? NU ESTE NEVOIE SA INTRI CU VITEZA IN INTERSECTIILE AMINTITE PT A PROVOCA UN ACCIDENT. SE POATE SI LA PAS ,VIZIBILITATEA FIIND "0". PENTRU ASTFEL DE ACCIDENTE , NU CONDUCATORII SUNT VINOVATI, CI PRIMARIA SI POLITIA RUTIERA, CARE POT FII CHEMATI IN JUDECATA PT NEGLIJENTA SI INCOMPETENTA. AM AJUNS ,DIN ACEST MOTIV, SA INTRU PE BD MAMAIA , VENIND DIN FALEZA NORD, NUMAI PRIN INTERSECTIA DE LA ION RATIU SI DELFINARIU, CHIAR DACA LA IMBECILUL DE STOP DE LA ION RATIU AM VERDE .....6"....SOFERI IMBECILI EXISTA ,DAR NICI CU CEI RASPUNZATORI CU CIRCULATIA NU-MI ESTE RUSINE.

sofer profesionist
27 decembrie 2017
civilizatie in trafic

cand vezi ca tot da sa iasa de pe straduta inseamna ca nu are vizibilitate...nu iese ca idiotul..deci trebuie redusa putin viteza chiar daca esti pe drumul principal....dar de...nu mai stim de buna purtare in trafic...ca si noua ni se intampla la fel si ai vrea sa iesi dar nu ai vizibilitate....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde