Accident rutier grav. Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren

107
Accident rutier grav. Trei persoane au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un tren - accident-1367070078.jpg
Un grav accident s-a produs, astăzi, într-o localitate din județul Timiș. La o trecere la nivel cu calea ferata, un șofer grăbit a ignorat semnele acustice și luminoase și a fost lovit în plin de trenul personal care trecea prin zonă, informează România TV. Șoferul și alți doi pasageri au murit pe loc.
În jurul orei 14.00, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că o mașină a fost lovită de un tren personal, la o trecere la nivel cu calea ferată, în localitatea Gavojdia, județul Timiș. Imediat la fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU și SMURD.

Un șofer prea grăbit ca să mai aștepte să treacă trenul, a apăsat pedala de accelerație, însă nu a ajuns prea departe. Trenul personal care se apropia a spulberat, pur și simplu, autoturismul.

Trei persoane, șoferul și cei doi pasageri, au murit pe loc. Două dintre victime au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinii și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Al treilea pasager a fost proiectat prin parbriz.

Niciun călător din trenul personal nu a avut nevoie de intervenția medicilor. Traficul feroviar pe raza localității Găvojdia a fost întrerupt aproximativ o oră.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4737 secunde