Accident rutier grav, în zona Palazu Mic. Sunt mai multe victime, printre care un bebeluș

726

Articole de la același autor



Echipele ISU Dobrogea au fost solicitate, în urmă cu puțin timp, să intervină la un accident rutier în zona Palazu Mic. Persoana care a apelat numărul 112 a precizat că sunt mai multe victime, printre care și un copil, iar o persoană este încarcerată.


La fața locului a fost trimise o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și două echipaje SAJ.


"Au fost găsite patru victime, trei adulți și un bebeluș, din care una încarcerată. Persoana încarcerată a fost extrasă și predată echipajului SAJ", explică purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.




UPDATE 


Astăzi, în jurul orei 15.20, un bărbat de 56 de ani a condus un autoturismu pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Constanța catre Tulcea și ajungând la intersecție cu DC 80, a efectuat viraj la stânga, cu intenția de a intra pe DC 80, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, care se afla în depășirea acestuia.


În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a ambilor conducători auto, precum și a 2 pasageri (femeie, de 19 ani și minor, de 3 luni), din al doilea auto.


În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6899 secunde