Accident rutier grav: doi morți și cel puțin 10 răniți

470
Accident rutier grav: doi morți și cel puțin 10 răniți - accident-1338222784.jpg

Articole recomandate

Accident grav pe DN1, în județul Prahova. Cel puțin doi oameni au murit iar alți trei au fost răniți grav, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un alt autovehicul. În microbuz se aflau 16 persoane. La această oră, nouă ambulanțe sunt la fața locului.

"În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de persoane. Se pare că autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu microbuzul. Două persoane au decedat, ambele din autoturism. Mai multe persoane au fost transportate la spital. În microbuz se aflau 16 persoane", a declarat, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt IPJ Prahova, Daniel Radu.

În urma primelor verificări, scrie MEDIAFAX, polițiștii au stabilit că de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul autoturismului, care a intrat pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Marina Dinu, cinci dintre pasagerii microbuzului ar fi răniți.

La ora transmiterii acestei știri, sensul de mers Ploiești - Brașov al DN 1 este complet blocat în zona localității prahovene Nistorești, unde s-a produs accidentul, astfel că circulația se desfășoară pe sensul de mers rămas liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4975 secunde