ACCIDENT MORTAL. Șoferul băut și fără permis furase mașina!

750
ACCIDENT MORTAL. Șoferul băut și fără permis furase mașina! - accidentcristian-1520858371.jpg

Articole recomandate

Polițiștii brașoveni au descoperit noi detalii în cazul accidentului mortal din localitatea Cristian. Pe lângă faptul că era băut și nu avea permis de conducere, șoferul în vârstă de 30 de ani este acuzat și de furtul autoturismului cu care a provocat accidentul, în urma căruia un pasager în vârstă de 54 de ani a murit.


"În cursul zilei de ieri, s-a prezentat proprietarul autoturismului și a reclamat furtul acestuia. S-au extins cercetările în cadrul dosarului penal și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt", a spus purtătorul de cuvânt a Poliției Județene Brașov, Gabriela Dinu, citat de libertatea.ro


Accidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 03.00, când un bărbat de 30 ani, din judetul Buzău, care a condus un autoturism pe strada Lungă, din localitatea Cristian, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit parapetul de beton de pe marginea sensului opus de mers, după care s-a răsturnat.


"În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat de 54 de ani, din județul Prahova, pasager în autoturism și rănirea conducătorului auto. La testarea bărbatului de 30 ani din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.58 mg/l.

De asemenea, politistii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a spus reprezentantul IPJ Brașov.

Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Brașov. El va fi cercetat penal pentru ucidere din culpă și furt, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5331 secunde