Accident la ieșirea de pe autostradă. Cinci persoane sunt rănite

215
Accident la ieșirea de pe autostradă. Cinci persoane sunt rănite - sibiu74718200-1552895686.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier în zona de la ieșirea de pe autostrada A1, Sibiu – Sebeș către Agnita este afectat din cauza unui accident rutier, scrie romaniatv.net


ISU Sibiu anunță că intervine la un accident rutier la ieșirea de pe autostradă spre Agnita către DJ 106. La fața locului intervin trei ambulanțe SMURD, dintre care una de transport victime multiple.

În accident sunt implicate un TIR, o autoutilitara și o mașină.

Din primele informații sunt cinci victime conștiente care sunt evaluate medical la fața locului. Victimele, vârste între 20 și 50 ani, sunt "policontuzionate și conștiente" și vor fi transportate la Spitalul Județean Sibiu, a mai precizat oficialul ISU Sibiu. Toate cele cinci persoane ranite se aflau in mașina implicată în accident.

"Un sofer în varsta de 42 de ani din Bistrița-Năsăud aflat la volanul unei autoutilitare, a pătruns pe DJ de pe bretea fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism pe care l-a proiectat ăntr-un ansamblu TIR oprit in vederea efectuarii virajului la stanga", a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5563 secunde