ACCIDENT LA CONSTANȚA! A lovit un alt autoturism și a fugit de la fața locului pentru că era beat

1158

Articole de la același autor

Polițiștii locali din Constanța cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au depistat, sâmbătă dimineață, pe strada Oborului nr. 25, din municipiul Constanța, un autoturism de culoare negru, marca BMW cu numere de București care prezenta o avarie vizibilă, recenta, pe partea dreaptă.


Polițiștii locali l-au identificat pe proprietarul autoturismului, care era agitat, în stare de ebrietate, și care chemase o firmă de tractări auto încercând astfel să ascundă faptul că a avariat un alt autoturism la intersecția străzii Theodor Burada cu bulevardul I.C. Brătianu.


"Întrucât fapta săvârșită întrunea elementele constitutive ale unei infracțiuni, precum conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către un conducător având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală, echipajul poliției locale a sesizat instituția abilitată pentru demararea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care a avut loc avaria și tragerea la răspundere penală a conducătorului auto", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5575 secunde