Accident la Albești: a fost solicitat elicopterul SMURD, iar patru victime au ajuns la spital

1143
Accident la Albești: a fost solicitat elicopterul SMURD, iar patru victime au ajuns la spital - xaccidentalbesti-1634463772.jpg
Patru victime au ajuns la spital, în dimineața zilei de duminică, 17 octombrie, în urma unui accident care a avut loc pe J 391, în afara localității Albești. Potrivit oamenilor legii, incidentul rutier a avut loc în jurul orei 7.50, când o mașină condusă de un bărbat de 25 de ani s-a răsturnat în afara părții carosabile, în urma impactului cu un alt vehicul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum și a trei pasageri din vehicul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și elicopterul SMURD. La spital au fost transportați: șoferul de 25 de ani, doi bărbați de 32 și respectiv 36 de ani și o femeie de 25 de ani. Șoferul celui de al doilea autovehicul implicat în incident, un bărbat de 30 de ani, a refuzat transportul la spital. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde