ACCIDENT LA AGIGEA. O mașină a RUPT PARAPETUL, CINCI TINERI au fost RĂNIȚI!

530

Articole de la același autor

Duminică dimineață, 6 iunie,, în jurul orei 05.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Agigea (sensul giratoriu cu DN 39A). Potrivit oamenilor legii, un autoturism a intrat în coliziune cu bara metalică de protecție.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, din fericire toți ocupanții reușind să iasă din acesta. Conducătorul auto, un bărbat de 26 de ani, precum și cei 4 patru pasageri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, au fost transportați la spital pentru investigații medicale, cu răni ușoare, acestora fiindu-le recoltate și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Din primele informații, se pare că toți cei cinci ocupanți ai autoturismului consumaseră băuturi alcoolice. Din informațiile noastre, este vorba despre un tânăr din București, care era la volan, o tânără din Buzău, și o altă fată și doi tineri din Călărași.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe, care i-au transportat pe tineri la spital. Aceștia au suferit politraumatisme.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.559 secunde