ACCIDENT ÎN STAȚIUNEA MAMAIA. Cinci tineri au fost transportați la spital

816
ACCIDENT ÎN STAȚIUNEA MAMAIA. Cinci tineri au fost transportați la spital - smurd-1626852519.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii și cadrele medicale au fost solicitate, în dimineața zilei de miercuri, 21 iulie, în jurul orei 4.30, în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Parc, unde a avut loc un accident rutier. În incident au fost implicate două autoturisme, un Audi și un Renault Clio. Ajunse la fața locului, cadrele medicale au constatat că patru persoane aveau nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre șoferul Audi-ului, un tânăr de 21 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și alte răni, un bărbat de 32 de ani, șoferul Renault-ului, cetățean străin, cu politraumatisme, și două tinere, de 23 și respectiv 25 de ani, ambele pasagere în Renault. Toate patru victimele au fost transportate la spital. De asemenea, a fost preluat de la fața locului și un adolescent de 17 ani, pasager în Audi, care nu a suferit leziuni. 


UPDATE. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, testarea cu etilotestul a evidențiat că șoferul de 32 de ani, cetățean suedez, consumase alcool înainte de a se urca la volan.

„Miercuri, 21 iulie, în jurul orei 4.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 21, respectiv 32 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat pe carosabil, iar primul autoturism a ricoșat într-un altul, care era parcat. Polițiștii rutieri i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, iar în cazul celui de-al doilea bărbat, de 32 de ani, cetățean suedez, rezultatul a fost pozitiv, etilotestul indicând o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, a unui pasager din primul autoturism, precum și vătămarea corporală a două pasagere din cel de-al doilea autoturism”, au precizat polițiștii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6809 secunde