ACCIDENT ÎN MAMAIA / Tânărul care a lovit mortal o femeie pe trecere, "PARALIZAT" CU 4 TIPURI DE DROGURI

27188
1
ACCIDENT ÎN MAMAIA / Tânărul care a lovit mortal o femeie pe trecere,
Costel Lefter, tânărul de 26 de ani care a accidentat mortal o femeie, în timp ce aceasta era pe trecere, este în continuare internat la reanimare. În urma analizelor, în corpul bărbatului au fost depistate 4 tipuri de amfetamine, dezvăluie pentru cotidianul Cuget Liber surse din cadrul anchetei.

Teribilul accident s-a produs week-end-ul trecut, în zona Cazino, din stațiunea Mamaia. După ce a lovit femeia și a târât-o aproximativ 200 de metri, șoferul aflat la volanul unui autoturism Volkswagen a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Femeia nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Ea lucra ca și cameristă la un hotel din Mamaia, era din Năvodari și avea 50 de ani. Informațiile prezentate în ziua accidentului, cum că tânărul ar fi petrecut toată noapte într-un club din stațiunea Mamaia, prind din ce în ce mai mult contur, în condițiile în care medicii le-au adus la cunoștință anchetatorilor cu privire la consumul a 4 tipuri diferite de amfetamine.

Comentează știrea

Mitica
27 august 2017
Euforic

Da' de ce nu exista si dependenti de "antidepresive"? "Antidepresivele" cresc nivelul de serotonina, "hormonul fericirii", in creier, Nimeni nu vrea sa fie "fericit"?... Nimeni, nimeni?...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0778 secunde