Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost reluat după două ore

1487

Articole recomandate

Traficul a fost blocat, timp de două ore, pe A2 București – Constanța, sensul de mers către București, la kilometrul 64, ca urmare a unui accident auto. Mai multe mașini s-au tamponat.


Șapte persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marți pe Autostrada Soarelui, în zona localității Lehliu-Gară, județul Călărași, în care au fost implicate patru autoturisme, potrivit ISU Călărași, informează Agerpres.


"Au fost șapte persoane accidentate, fără probleme majore, cu traume ușoare. Toate au fost transportate la spitalul din orașul Lehliu Gară. În accident au fost implicate patru autoturisme. La intervenție au participat trei autospeciale de la SAJ și unul de la SMURD", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) "Barbu Știrbei" al județului Călărași, Ovidiu Tătăranu.


Ca urmare a accidentului, traficul rutier a fost deviat de la Drajna. În jurul orei 19.00, centrul Infotrafic al Poliției Române a precizat că traficul pe Autostrada Soarelui s-a reluat. 


Tot marți seara, un accident rutier a avut loc și pe DN1 București-Pitești, la kilometrul 16, pe sensul de mers spre Capitală. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.


În accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism.


ISU precizează că șoferul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viața, în timp ce pasagerul din dreapta este conștient, fără fracturi și acuză dureri la spate. Acesta a fost preluat de ambulanță.


Motociclistul este stabil, conștient și a comunicat cu medicii. Bărbatul a fost preluat de SMURD pentru a fi transportat la spital.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8268 secunde