ACCIDENT GRAV. Tânăr mort pe loc, din cauza unei gropi

482
ACCIDENT GRAV. Tânăr mort pe loc, din cauza unei gropi - fotosmurd-1494224834.jpg

Articole recomandate

Un tânăr, tată a doi copii, și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un gard din beton, duminică noaptea, în Capitală.


Viteza nu este singurul factor al acestei tragedii. Asfaltul de pe strada unde a avut loc accidentul s-a surpat din cauza lucrărilor prost făcute. 


Șoferul, care conducea cu viteză, a lovit o groapă, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și s-a lovit violent de un gard din beton. 


Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, și tată a doi copii, era la câțiva metri de locuința sa când s-a produs tragedia.


"Eram pe terasă, am auzit o bubuitură, am încercat să îi deschid ușile la mașină. Am fost prima care a ajuns acolo. Ambulanța a venit după 20 de minute. Primii au ajuns pompierii. I-au acordat ei îngrijiri medicale. Nu știu, nu am putut să mai stau acolo", a povestit un martor.


Viteza nu a fost singurul factor care a dus la această tragedie. Pe strada respectivă au fost făcute lucrări la rețeaua de canalizare care nu au fost asfaltate corespunzător.


"Din cauza gropilor s-a întâmplat. Lucrările au fost făcute de cei care au pus canalizarea și au făcut treabă de mântuială", a povestit un alt martor.


Locatarii din zonă spun că au făcut zeci de sesizări cu privire la carosabil, însă fără rezultat.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4592 secunde