ACCIDENT GRAV, pe Autostrada Soarelui, spre litoral! 9 victime au ajuns la spital!

Joi, 09 Iulie 2020
1262
UPDATE. Accidentul a avut loc puțin înainte de ora 8.00, apelul la numărul unic de urgență fiind dat în jur de 7.50. Spre locul incidentului au pornit mai multe echipaje de ambulanță, din Constanța, Medgidia și Cobadin, printre care și o autospecială care se afla, în momentul solicitării, într-o altă misiune. De asemenea, la locul accidentului a ajuns și un echipaj SMURD. Din primele informații, este vorba despre două victime copii și șapte adulți: o femeie de 56 de ani, cu traumatism de coloană vertebrală, o femeie de 54 de ani, cu traumatism de coloană vertebrală și schizofrenie, iar însoțitoarea acesteia, în vârstă de 50 de ani, a suferit un traumatism toracic. Unul dintre șoferi a suferit un traumatism toracic, iar fiul acestuia, de aproximativ 16 ani, a suferit o contuzie facială. O altă victimă, o femeie de 40 de ani, a suferit un traumatism de picior, iar o tânără de 18 ani o contuzie facială. De asemenea, o femeie de 38 de ani a suferit un traumatism toracic, iar fiul ei de 12 ani – contuzie la piciorul drept. 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 208. În zonă a avut loc un accident rutier, soldat cu nouă victime. 


Din primele informații, a fost o coliziune față – spate între două autoturisme, iar nouă persoane au fost rănite. Două victime au traumatisme de coloană, iar o victimă are un traumatism toracic. Celelalte șase au suferit traume ușoare. Toate victimele sunt transportate la spital.


Se estimează ca circulația să se reia, în condiții normale, în 30-45 de minute.


Pagina a fost generata in 0.4946 secunde