Accident grav în Tulcea. O persoană a murit, alte două au fost rănite

337
Accident grav în Tulcea. O persoană a murit, alte două au fost rănite - accident-1534947561.jpg
Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență din municipiul Tulcea, după un accident rutier petrecut pe un drum județean, în apropiere de municipiul reședință de județ. 


Cele trei persoane se aflau în două mașini, atunci când șoferul unuia dintre ele, în vârstă de 41 de ani, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea, a pătruns pe contrasens și a lovit un alt autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care circula regulamentar. 


În urma accidentului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ), Amalia Ignatencu, au rezultat trei victime, cei doi șoferi și o pasageră din autoturismul acroșat, bărbatul în vârstă de 41 de ani fiind rănit grav. 


"La spital, bărbatul a intrat în stop cardiac, s-a încercat resuscitarea lui, dar nu am reușit să-l salvăm", a declarat, pentru AGERPRES, directorul Serviciului Județean de Ambulanță, Dumitru Vâlcu. 


Celelalte două victime prezintă fracturi ale membrelor inferioare și sunt investigate în prezent, iar în funcție de rezultatele radiografiilor medicii vor decide dacă acestea vor fi îngrijite în spitalul din Tulcea sau vor fi transferate la unități din țară. 


În sprijinul victimelor accidentului au intervenit trei ambulanțe, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar 10 lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta au acționat timp de o oră pentru scoaterea din autovehicule a celor doi șoferi. 


IPJ a început cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul. 


Potrivit unei statistici a IPJ, în primele 20 de zile ale acestei luni, pe drumurile publice din județ s-au înregistrat 37 de accidente rutiere care s-au soldat cu decesul a opt persoane și rănirea gravă a altor 33. Principalele cauze ale accidentelor au fost viteza, conducerea sub influența băuturilor alcoolice și neacordarea de prioritate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8327 secunde