X
X
Mai multe ştiri online:

Accident grav de circulație în Italia. Un român riscă să ajungă la închisoare

Ştire online publicată Vineri, 07 August 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto abdpost.com
Accident grav de circulație în Italia. Un român riscă să ajungă la închisoare - dad0136eb5ad6b5ade6836c8e4915d5e-1596815759.jpg
Un român de 58 de ani riscă să ajungă la închisoare, după ce a provocat un grav accident de circulație în Italia, informează observator.ro.


Românul care a provocat accidentul din Italia are 58 de ani. Accidentul s-a produs pe Via Aurelia din Ladispoli, oraș situat în apropiere de Roma.


Conform Il Messaggero, românul conducea un Ford Focus și a încercat o manevră periculoasă fără să se asigure.


Românul a intenționat să întoarcă mașina pentru a pătrunde în incinta unui complex rezidențial. Nu a observat că, din față, vine un bărbat de 57 de ani pe un scuter și l-a lovit în plin. Victima a fost azvârlită de pe scuter și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.


Bărbatul de pe scuter, care se deplasa spre locul de muncă, a suferit răni grave. A fost transportat cu elicopterul la un spital din Roma și băgat direct în operație.
.
Șoferul român a suferit răni ușoare și a fost transportat și el, cu o ambulanță, la spital.


Românul riscă acum să ajungă la închisoare, urmând ca totul să se decidă în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei și eventual a numărului de zile de spitalizare.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31449 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3885 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1453 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1253 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3225 secunde