ACCIDENT GRAV CU 12 VICTIME la intrare în Constanța. Printre răniți se află și DOI COPII!

3138
3

Articole de la același autor

Un grav accident rutier s-a petrecut la intrarea în Constanța, dinspre Ovidiu. În accident au fost implicate trei mașini, dintre care două Jeep-uri, în care se aflau 12 persoane, care au suferit multiple traumatisme. Printre victime se află și doi copii, cu vârste până în opt ani. La fața locului au ajuns o mașină de descarcerare și mai multe ambulanțe. În prezent, polițiștii sunt la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care a avut loc incidentul și pentru a dirija circulația. Potrivit Serviciului Poliției Rutiere Constanța, în accident nu a murit nicio persoană.


UPDATE


Potrivit ultimelor informații, opt victime au fost transportate la spital, dintre care două sunt în stare foarte gravă, în vreme ce alte patru victime au refuzat transportul la spital sau nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi copii au răni minore. Polițiștii de la circulație spun că accidentul a avut loc după ce șoferul uneia dintre mașinile implicate în accident a intrat pe contrasens. Două dintre autoturisme circulau pe sensul Constanța - Ovidiu, iar a treia, pe sensul invers. De menționat că după impact, una dintre mașinile de teren s-a răsturnat, i s-a desprins motorul de caroserie și a luat foc. Circulația în zonă s-a desfășurat cu dificultate, până de curând fiind deviată, pentru fluidizare pe Varianta Ovidiu. 


Subliniem că în zona respectivă, anul trecut, Poliția Rutieră Română a instalat semnul rutier "Punct negru" pentru a atrage atenția asupra riscului crescut de producere de accidente. Măsura a fost luată după ce, în perioada 1 ianuarie 2007 și 15 martie 2012 au avut loc 11 accidente grave, soldate cu șase morți și zece răniți. 
Vom reveni cu amănunte


Comentează știrea

Nea Mitica
1 mai 2013
Hai sa fim seriosi!

In opinia unor ziaristi, toate autovehiculele de teren sunt Jeep-uri, orice motofierastrau esta Drujba, fotocopiatoarele sunt obligatoriu Xerox, pantofii sport sunt musai Adidas-i, s.a. m. d. Spre exemplu, in pozele aratate in preambulul articolului, nu-i nici urma de vre-un Jeep!

xxx
1 mai 2013
aham

Pai in mintea lor , Evoque-ul e autoturism de teren ... ce sa faca si ei ..daca n-au habar!

gigi
21 iunie 2013
Chiar asa

De cand Land rover Evoque si opel frontera sun jeep-uri?

Răspuns la: Hai sa fim seriosi!
Adăugat de : Nea Mitica, 1 mai 2013
In opinia unor ziaristi, toate autovehiculele de teren sunt Jeep-uri, orice motofierastrau esta Drujba, fotocopiatoarele sunt obligatoriu Xerox...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9042 secunde