ACCIDENT DE MUNCĂ în Constanța: o persoană a căzut de la înălțime!

567
ACCIDENT DE MUNCĂ în Constanța: o persoană a căzut de la înălțime! - ddd-1580542258.jpg

Articole de la același autor

Un accident de muncă a avut loc în Constanța: o persoană a căzut de la înalțime (cca. 6 m) dintr-un bloc în construcție, din complexul Sigma Residence.

La fața locului a fost trimis un echipaj de prin ajutor SMURD B din cadrul Detașamentului Fripis (ca resursă de prim răspuns). La ajungerea echipajului, bărbatul, cu multiple traumatisme, se afla în stop cardiorespirator. Paramedicii au început protocolul de resuscitare împreună cu un echipaj SAJ C (cu medic). Ulterior se vor efectua cercetări pentru a se stabili împrejurările în care s-a petrecut evenimentul.


UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a fost declarat mort după ce cadrele medicale de pe ambulanțele deplasate la locul accidentului au încercat resuscitarea acestuia, el fiind găsit în stop cardiorespirator.

"La ajungerea echipajului, bărbatul, cu multiple traumatisme, se afla în stop cardiorespirator. Paramedicii au început protocolul de resuscitare împreună cu un echipaj SAJ C (cu medic). (...) Bărbatul, în vârstă de aproximativ 55 de ani, a fost declarat decedat", a transmis ISU.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7794 secunde