Accident cu nouă victime, între Constanța și Tulcea. O persoană a decedat

1655

Articole de la același autor

Grav accident de circulație, între Constanța și Tulcea, în apropierea localității Tariverde, soldat cu nouă victime. În accident au fost implicate un autoturism marca Renault și un microbuz de transport persoane. Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc pe DN 22, șoferul autoturismului intrând pe contrasens și, din cauza neatenției și a neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus, intrând într-un microbuz care circula regulamentar.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului din autoturism, situat pe scaunul din spate și vătămarea corporală ușoară a altor opt persoane.

Potrivit medicilor, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța au fost aduse nouă persoane. Deocamdată, o singură persoană a fost internată.

"Este vorba despre un bărbat de 47 ani, policontuzionat cu traumatism cranio cerebral acut închis, mic hematom intracerebral și traumatism toraco pulmonar dar și de coloană lombară", susțin reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Constanța.

Pacientul se află, în momentul de față, internat în secția Neurochirurgie. Alți patru pacienți sunt încă supuși investigațiilor de specialitate, iar ceilalți au fost diagnosticați cu leziuni minore și externați, cu recomandări la domiciliu, mai susțin reprezentanții Spitalului Județean Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3673 secunde