Accident cu 40 de persoane după un carambol cu trei vehicule

4213
Accident cu 40 de persoane după un carambol cu trei vehicule - accidentdeautocarlacomlosumic696-1563281593.jpg

Articole recomandate

Un număr de 40 de persoane au fost implicate, marți, într-un accident rutier în localitatea Comloșu Mic din județul Timiș, după ce o mașină, un autobuz și un autocar s-au ciocnit. Cinci oameni au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportați la spital în Jimbolia.


Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, în accidentul care a avut loc în localitatea Comloșu Mic au fost implicate un autocar care transporta 30 de persoane, un microbuz cu 6 persoane și un autoturism cu 4 persoane.

"În urma impactului, 5 persoane din autoturism și microbuz au necesitat îngrijiri medicale, prezentând traumatisme minore. Au fost transportate la CPU Jimbolia. Nicio persoană din autocar nu a necesitat îngrijiri medicale, acestea au fost preluate și transportate de un alt autocar", au transmis reprezentanții ISU Timiș.


La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD și o autospecială de transport personal și victime multiple ATPVM și o ambulanță SAJ.

Polițiștii urmează să stabilească exact împrejurările producerii acestui accident.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9156 secunde