A treia victimă a accidentului produs de Șerban Huidu a murit

659
A treia victimă a accidentului produs de Șerban Huidu a murit - accidentbrasovhuidu95970800-1318832031.jpg
Bărbatul avea 57 de ani. El este a treia persoană care a murit în urma accidentului produs de Șerban Huidu, scrie Realitatea.net.

Realizatorul TV Șerban Huidu, aflat la volanul unei mașini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 și 4 ani, soția sa și bona copiilor, a provocat, duminică, un accident pe DN 1, la intrarea în Timișul de Sus (Brașov). Mașina pe care o conducea Huidu a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei persoane.

Inițial, bărbatul de 57 de ani, grav rănit, a fost internat la Spitalul Județean Brașov unde a fost în comă indusă. Duminică, aceasta a fost operat de urgență din cauza traumatismelor, după care a fost internat la terapie intesivă. Medicii erau rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. Luni dimineață, surse medicale au anunțat că bărbatul nu a mai rezistat și a decedat.

La același spital se află și soția lui Huidu și bona copiilor acestora. Soția lui Huidu a suferit un traumatism la gleznă și o contuzie toracică, fiind imobilizată la pat. Cealaltă femeie are doar leziuni minore.

La același spital a fost adus și Serban Huidu, el fiind supus unui examen la computerul tomograf, în urma unui traumatism cranian minor suferit în timpul accidentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2513 secunde