A trecut pe roșu cu un bolid, a omorât doi oameni, a lovit cinci mașini și a fugit

4943
A trecut pe roșu cu un bolid, a omorât doi oameni, a lovit cinci mașini și a fugit - iasiaccident31024x577-1486285260.jpg

Articole recomandate

Doi oameni au murit într-un accident în Iași, provocat de un șofer teribilist. Bărbatul, aflat la volanul unui bolid, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a lovit violent o mașină, a acroșat alte patru și apoi a fugit de la fața locului. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a venit la Serviciul Rutier Iași, însoțit de un avocat.

Accidentul a avut loc, sâmbătă, în zona Podu Roș din Iași. Șoferul unui bolid a intrat în plin într-o mașină, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului. Apoi, a acroșat alte patru mașini. Fără să-i pese de nenorocirea pe care a provocat-o, tânărul a plecat de la locul accidentului.


La fața locului au sosit trei ambulanțe, două autospeciale de descarcerare și un echipaj de terapie intensivă. În autoturismul lovit în plin erau două persoane încarcerate.


Deși au fost resuscitate aproape o oră, cele două victime s-au stins. Alte două persoane, aflate în mașinile acroșate, au fost transportate de urgență la spital, pentru că au fost rănite.


Căutat de polițiști, șoferul s-a prezentat la Poliție, însoțit de un avocat. Potrivit Ziarul de Iași, autorul accidentului se numește Claudiu Marian Pașnicu și locuiește în Tătărași.


Pe numele său, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Dacă va fi găsit vinovat, tânărul ar putea ajunge la închisoare, scrie libertatea.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : GUVERNUL A ABROGAT ORDONANȚA 13!
Pagina a fost generata in 0.8608 secunde