A șterpelit un rucsac, dar a dat nas în nas cu jandarmii

218
A șterpelit un rucsac, dar a dat nas în nas cu jandarmii - asterpelitunrucsac-1566933514.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în stațiunea Vama Veche, în zona terasei "Koliba", a observat o persoană care a acționat și a sustras în mai puțin de 20 de secunde, rucsacul unei persoane, angajat al terasei respective.  


Tânărul a atras atenția jandarmilor când a ieșit din magazie și a dat nas în nas cu ei, devenit foarte agitat. A fost somat și reținut, moment în care victima sa s-a deplasat către echipajul de jandarmerie și a reclamat dispariția rucsacului. În interior, persoana păgubită avea îmbrăcăminte de schimb și alte bunuri personale.


"Suspectului i-au fost întocmite actele de constatare pentru furt și a fost condus la sediul Poliției Vama Veche pentru continuarea cercetărilor.


Recomandă turiștilor să nu lase nesupravegheate bagajele sau lucrurile de valoare, cum ar fi genți, telefoane mobile, camere de fotografiat sau filmat.  De asemenea, păstrați mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care ați lăsat bunurile personale și  încercați să lăsați întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv", ne sfătuiesc reprezentanții Grăpării Mobile de Jandarmi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5731 secunde