Video A ȘASEA ZI DE PROTESTE LA CONSTANȚA / Mii de oameni cer plecarea Guvernului Grindeanu / Galerie foto-video

3203

Articole recomandate

Este a șasea zi de proteste de amploare, atât la Constanța cât și în celelalte orașe din România. Deși la malul mării plouă tare, la această oră peste 5000 de protestatari încearcă să își facă vocea auzită. 


În pofida faptului că premierul Grindeanu a anunțat, după ședința de la Guvern, că Ordonanța 13 va fi abrogată, oamenii nu mai au încredere că aleșii își vor respecta angajamentul. Din acest motiv, manifestanții cer demisia întregului Guvern.


UPDATE / Un gest de solidaritate vine din Madrid, acolo unde populația spaniolă s-a alăturat coloanei de protestatari. Manifestații de amploare sunt organizate de românii din Madrid, la care au aderat și spanioli.


UPDATE / În aceste momente, numărul manifestanților se ridică la 10000. În această seară se anunță cel mai amplu protest de la începutul lunii încoace.  Mobilizați încă de azi de pe zi, constănțenii continuă să ia cu asalt străzile, înarmați cu vuvuzele și pancarte cu mesaje pentru guvernanți. 


UPDATE / Mulțimea de protestatari este salutată de șoferii care trec pe lângă coloană, prin claxoane repetate. În acest moment, constănțenii se află în zona Casei de Cultură.


UPDATE / La fel ca în serile trecute, nici de această dată sediul PSD nu a fost ocolit de manifestanți. Nu au lipsit coroanele de flori și scandările cu mesaje anti Dragnea&Co. Peste 1000 de constănțeni protestează, aici, în aceste momente.


UPDATE / Din ce în ce mai mulți constănțeni se alătură manifestanților deja prezenți pe străzi, iar jandarmii au confirmat ceea ce ne așteptam să auzim, dată fiind mobilizarea exemplară: la protestul din această seară iau parte mult mai mulți oameni decât în serile precedente. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : GUVERNUL A ABROGAT ORDONANȚA 13!
Sâmbătă, 04 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Dosarul lui Ioan Oltean, retrimis la DNA
Pagina a fost generata in 1.1349 secunde