A plecat cu un bărbat și și-a abandonat cei șase copii în casă, fără hrană

281
A plecat cu un bărbat și și-a abandonat cei șase copii în casă, fără hrană - 189617184908judecator01322500135-1360594243.jpg
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sibiu a început, luni, o anchetă după ce o femeie din Bazna și-a abandonat în casă, fără mâncare și căldură, cei șase copii cu vârste între șase luni și 12 ani, ea fiind cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor.


Purtătorul de cuvânt al DGASPC Sibiu, Beatrice Muntean, susține că reprezentanții instituției au început o anchetă în localitatea Bazna după ce au aflat că o femeie și-a abandonat în casă cei șase copii cu vârste cuprinse între șase luni și 12 ani.


Astfel, copiii au fost găsiți în casă, vineri seară, de către polițiștii din localitate. Copiii au fost părăsiți încă de joi seară de către mama lor, care a plecat cu un bărbat. Copiii nu au avut mâncare și căldură, iar cel mic, de șase luni, care se afla sub tratament medical, era înconjurat de frații lui pentru a-i ține de cald.


Potrivit acesteia, femeia a fost găsită și a fost audiată, ea declarând că nu mai vrea să aibă grijă de copii. În prezent, femeia este cercetată pentru abandon de familie, faptă pentru care poate primi o pedeapsă cuprinsă între șase luni și doi ani de închisoare, dar și pentru rele tratamente aplicate minorilor, pentru care poate primi până la 15 ani de închisoare, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde