A murit tânărul care a provocat accidentul teribil de pe 1 mai

326
1
A murit tânărul care a provocat accidentul teribil de pe 1 mai - 3iuniemortaccidentovidiu6-1370267196.jpg

Articole de la același autor

Tânărul care în prima zi a lunii mai a cauzat un accident teribil pe DN 2A, la ieșire din municipiul Constanța, a murit pe un pat de spital. Potrivit cadrelor medicale de la Spitalul Județean, Silviu Dorobanțu, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Piatra, a ajuns în comă la spital, fiind susținut în viață de aparate, în cadrul Secției de Terapie Intensivă. El nu a mai putut fi salvat, însă, suferind un stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai reușit să-l resusciteze.


Reamintim că pe 1 mai, Silviu Dorobanțu se afla la volanul unui Audi și rula dinspre Ovidiu spre Constanța. La un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat pe contrasens, lovind frontal un Range Rover, cu numere de București, care ieșea din municipiul Constanța. La volanul acestei mașini se afla fostul secretar de stat Dumitru Nancu, însoțit de familia. Mașina fostului secretar a fost proiectată într-un al treilea autovehicul, un Opel Frontera, înmatriculat în Bulgaria, condus de Gheorghe Tingan. În urma accidentului, nouă victime au ajuns la spital.


Comentează știrea

LUCI
3 iunie 2013
ACCIDENT 1mai

IDIOTILOR NA MURIT SILVIU A MURIT CEL DIN DREAPTA VAR STIRILE DE RAS DACA SUNTETI PROSTI INFORMATI NU MAI POSTATI SA INDUCETI IN EROARE NUMAI MINCIUNI SUNTETI VARZA!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7377 secunde