A murit Dumitru Comănescu. Devenise recent ce mai vârstnic bărbat din lume

244
A murit Dumitru Comănescu. Devenise recent ce mai vârstnic bărbat din lume - dumitrucomnescu-1593267944.jpg

Articole recomandate

A murit Dumitru Comănescu. Bucureșteanul, care a devenit luna trecută cel mai longeviv bărbat în viață al planetei, avea 111 ani și 231 de zile.


Dumitru Comănescu a fost declarat cel mai vârstnic bărbat din lume pe 28 mai 2020, după moartea britanicului Robert Weighton, informează Centrul pentru Seniori al Municipiului București (CSMB), prin intermediul unui comunicat.


"Regretăm nespus trecerea în neființă a domnului Dumitru Comănescu, care a avut loc în această dimineață! Întâlnirea cu dumnealui a fost o adevărată lecție despre viață si credință, despre responsabilitatea pe care o avem față de fiecare suflet pe care îl întâlnim, despre puterea de a depăși și a învinge marile, dar și micile încercări ale vieții, despre virtute, omenie, bunătate și înțelegere.


Ne-am bucurat de faptul că domnul Dumitru Comănescu a fost beneficiarul proiectului VIEȚI CENTENARE, că a fost distins cu titlul de Cel mai Vârstnic Cetățean al Municipiului București și, în urmă cu o lună, declarat cel mai vârstnic bărbat în viață, din lume. Gândurile sale frumoase, pline de înțelepciunea omului care a privit drept în ochi viața, ni le-a transmis de fiecare dată cu infinită caldură si bunătate, ne-a surprins cu vioiciunea făpturii sale, cu sfaturile și îndemnurile optimiste și ne-a lăsat amintiri de neuitat!", se spune în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.687 secunde