A MURIT ANDREI GHEORGHE. S-a aflat cauza decesului

699
A MURIT ANDREI GHEORGHE. S-a aflat cauza decesului - img-1521531553.jpg

Articole recomandate

Andrei Gheorghe a murit, luni, în urma unui stop cardio-respirator. Jurnalistul avea 56 de ani.

"În jurul orei 22.15, polițiștii IPJ Ilfov au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari a fost găsită o persoană decedată. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pentru a stabili identitatea persoanei și cauzele producerii decesului. Se confirmă faptul că ar fi vorba despre Andrei Gheorghe, 56 de ani.", a anunțat poliția într-un comunicat.


Potrivit surselor judiciare, decesul lui Andrei Gheorghe ar fi avut loc în urmă cu aproximativ 12 ore, în urma unui stop cardio-respirator. Oamenii legii anunță că vor deschide dosar pentru moarte suspectă, potrivit News.ro.


Realizatorul de radio Andrei Gheorghe s-a dus, marți, 10 februarie 2015, la sediul Direcției Naționale Anticorupție cu mai multe cutii de pizza, pe care le-a oferit în semn de mulțumire.

Acesta a spus la acea dată că respectivele cutii de pizza le va da procurorilor drept mulțumire pentru munca pe care au depus-o.

Ultima postare

"Totul trece. În cazul de față, a trecut și ultima interdicție și după 30 de zile vă spun iarășu "salutare!". M-am întors și sunt același, cu aceleași ocupații. Voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari, negaționiști și alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag, AG", scria Andrei Gheorghe pe 19 februarie, pe Facebook.

Portret

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, în localitatea Lipețk din Rusia. Tatăl său, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, iar mama sa rusoaică era fata comandantului respectivei școli.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, secția Engleză-Rusă, a Universității din București. Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța. Între 1993 și 1996 a realizat emisiuni la postul Radio Sky Constanța, iar între 1996 și 2002 la Pro FM București. Totodată, el a prezentat emisiunea "Lanțul Slăbiciunilor" de pe Pro Tv.

În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit "Dubla Personalitate", la care a fost și scenarist.


SURSA: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.15 secunde