A grăit Nuțica! "Încălcări grosolane ale legii făcute de SECURIȘTI. Sistemul îl face mare pe Dragnea"

1323
A grăit Nuțica!

Articole de la același autor

De la mii de kilometri distanță de România, de peste Atlantic, din Costa Rica, acolo unde s-a refugiat de frica justiției, Elena Udrea urmărește tot ceea ce se întâmplă în țară. Fostul ministru al Dezvoltării (care a avut, practic, pe mână banii națiunii) are o reacție energică vizavi de mitingul organizat, sâmbătă seară, la București, de PSD.

Nuțica dă de pământ cu justiția și statul de drept și spune că Sistemul îi face mari pe Dragnea și PSD.

"Acest miting trebuia făcut de mult timp și România nu ar fi fost azi țara cu așa zis sistem democratic și stat de drept, în care se petrec cele mai mari abuzuri în justiție. Majoritatea tăcută avea nevoie să arate că este împotriva încălcărilor grosolane ale legii și ale drepturilor minime ale cetățenilor făcute de securiști și slugile lor. Dar nu s-a găsit cine să o organizeze.

În Piață, nu sunt doar psd-iști. Nici pe departe. Cunosc zeci de oameni care au votat și votează cu partidele din opoziție și care sunt acolo cu tot entuziasmul și convingerea.

Din păcate, l-a organizat Dragnea... Uite așa a reușit Sistemul, încă o dată, să distrugă dreapta politică românească și să îi facă mari pe PSD și pe Dragnea...", a scris Elena Udrea pe pagina sa de facebook.

XXX

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de pușcărie în dosarul "Gala Bute". Decizia instanței este definitivă.

În momentul de față, Udrea Elena Gabriela este dată în urmărire internațională, dar să vedem cine (și când) o va aduce înapoi din Costa Rica, pentru a-și ispăși pedeapsa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6184 secunde