A FUGIT DIN ȚARĂ? Patronul restaurantului "Beirut", de negăsit după ce a fost condamnat la închisoare!

1581
A FUGIT DIN ȚARĂ? Patronul restaurantului

Articole de la același autor

Patronul restaurantului Beirut, George Karam, condamnat ieri la închisoare în dosarul penal deschis în urma incendiului în care au murit trei tinere, este de negăsit! Potrivit unor surse, acesta nu a fost găsit de polițiști la domiciliu, iar telefoanele sale sunt închise. 


Reamintim că magistrații Curții de Apel au dat, ieri, decizia definitivă în dosarul penal deschis în urma incendiului mistuitor din aprilie 2015, în care au murit, arse de vii, trei tinere. Astfel, magistrații au decis condamnarea lui George Karam, pe atunci patronul restaurantului "Beirut", la opt ani, o lună și zece zile de închisoare.


În același dosar, s-a mai decis: SC Middle East Parteners SRL – amendă penală în valoare de 840.000 de lei.


Pavel Constantin - condamnare 7 ani și 9 luni și 20 zile închisoare cu executare.


Jurcă Dumitru - condamnare 5 ani și 6 luni închisoare cu executare.


SC Tinel Cristi SRL – amendă penală în valoare de 653.333,33 de lei.


Zdru Mihaela - condamnare doi ani și patru luni de închisoare


Nirlu Sultana - amenda administrativă în cuantum de 1000 de lei.


Nirlu Gheorghe - un an de închisoare.


Coroianu Florentina Gica – un an și o lună de închisoare.


Curtea de Apel Constanța a mai dispus acordarea sumei de aproximativ un milion de euro cu titlul de daune morale și materiale.


Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.


UPDATE - Dat în urmărire și în consemn la frontieră 


Referitor la informațiile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La această oră este dat în urmărire numitul GEORGE KARAM, dat fiind faptul că în seara de 19 noiembrie a.c., s-a primit, din partea instanței, mandatul de executare a pedepsei de 8 ani de închisoare, pe numele acestuia.

Imediat după primirea mandatului, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au demarat activitățile de căutare la adresa de domiciliu de pe raza orașului Ovidiu, dar și pe raza municipiului Constanța.

Precizăm faptul că sus numitul se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar și avea interdicție de a părăsi țara, fiind dat în consemn la punctele de trecere a frontierei.

La acest moment, bărbatul este căutat de polițiști în vederea depistării și punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea.

Se fac toate demersurile și eforturile pentru identificarea acestuia, fiind verificate toate pistele și informațiile care i-ar putea ajuta pe polițiști pentru găsirea bărbatului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3143 secunde