A fost identificat autorul alertei cu bombă de la mall

172
A fost identificat autorul alertei cu bombă de la mall - download-1486985020.jpg

Articole recomandate

Persoana care a dat, sâmbătă, alerta cu bombă de la singurul mall din municipiul Galați a fost identificată de către polițiști, au anunțat printr-un comunicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Galați.


Potrivit comunicatului, este vorba de un bărbat de 36 ani, domiciliat în comuna Fârțănești, dar care locuiește în municipiul Galați fără forme legale.


Persoana în cauză a fost predată Inspectoratului de Poliție Județean Galați, urmând a fi sancționată contravențional conform O.U.G 34/2008 privind organizarea și funcționarea sistemului național unic pentru apeluri de urgență.


În cauză, a fost întocmit și dosar penal sub aspectul săvârșirii faptelor prevăzute de Legea 535/2004 privind prevenirea și combaterea terorismului.


Sâmbătă, a fost înregistrat un apel la numărul unic de urgență 112, prin care se făcea referire la faptul că în incinta unui centru comercial din Galați ar fi fost plasat un dispozitiv exploziv. La fața locului s-au deplasat polițiști, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și reprezentanți din cadrul SMURD care au evacuat cu operativitate zona, procedând la efectuarea cercetării la fața locului.


După terminarea cercetărilor, s-a dovedit că alarma cu bombă a fost falsă, iar mall-ul a fost redeschis publicului după aproximativ două ore și jumătate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Stire din Eveniment : ALERTĂ. Posibilă bombă la mall
Miercuri, 08 Februarie 2017
Stire din Eveniment : Alertă cu bombă  în parcare la Kaufland!
Pagina a fost generata in 0.4688 secunde