A fost desemnat noul director general al CNAIR

350
A fost desemnat noul director general al CNAIR - ahr0chm6ly9uzxdzd2vlay5yby9zdg9y-1562761197.jpg

Articole recomandate

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), s-a întrunit miercuri și a stabilit cine va prelua funcția de director general al companiei, după ce Narcis Neaga și-a anunțat marți seară demisia.


Sorin Scarlat, Director General Adjunct Direcția Generală Dezvoltare Infrastructură Rutieră, a fost desemnat de CA drept noul director general al CNAIR, potrivit România TV. Scarlat ocupa această funcție din luna mai 2018, iar anterior fusese Director General Adjunct Direcția Dezvoltare Autostrăzi și Drumuri Expres. El este de profesie inginer constructor, iar în prezent este doctorand la Universitatea Tehnică de Construcții București.


Premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat, luni, ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR, acuzând întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport.

Marți, în ședința de Guvern, prim-ministrul a solicitat din nou demiterea șefului CNAIR. Potrivit Vioricăi Dăncilă, conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a blocat în mod nejustificat evoluția unor proiecte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5299 secunde