A făcut credit de 10.000 de euro ca să-și ia mașină, apoi a aflat că e furată

390
A făcut credit de 10.000 de euro ca să-și ia mașină, apoi a aflat că e furată - furt-1571758095.jpg

Articole recomandate

Un bărbat din Brașov s-a ales cu o pagubă de 9900 de euro, după ce a cumpărat o mașină pentru transport de marfă de la un necunoscut.


 Ca să fie sigur că totul e în regulă, a verificat vehiculul la Registrul Auto și, cu inima ușoară, l-a înmatriculat la Poliție pe numele său.


Ulterior agenții au constatat însă că mașina era furată din Spania și au confiscat-o pentru verificări. Bietul om a rămas cu datorii la bancă și fără mașină cu care își asigură traiul zilnic.


Bărbatul a găsit duba de vânzare într un anunț pe un site de vânzări auto. A cumpărat-o în luna mai, de la Pitești, dar înainte să se asigure că totul este în regulă, a verificat seria de la șasiu pe site-ul registrului auto. În plus, a dus mașina la inspecție chiar la reprezentanța producătorului.


După mai multe drumuri la poliție pentru obținerea talonului, bărbatul a fost înștiințat că mașina era furată din Spania. Culmea, fapta a fost anunțată prin Interpol cu 15 zile înainte ca el să cumpere autoutilitara.


Parchetul a decis să ia mașina cu care omul făcea transport de marfă și își asigură existența. În schimb, bărbatul are de plătit un credit la bancă, făcut special pentru achiziția dubei.


Vechiul proprietar din Pitești nu mai răspunde la telefon. Inițial, îi povestise cumpărătorului că a primit duba de la fiul său și că o vinde pentru că are datorii.


Bărbatul păgubit a contestat măsură sechestrării, pe motiv că este cumpărător de bună-credință. Instanța urmează să decidă dacă își va primi mașina înapoi sau nu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8001 secunde