A DISPĂRUT TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT al doctoriței Loredana Chircu!

6181
A DISPĂRUT TRUPUL NEÎNSUFLEȚIT al doctoriței Loredana Chircu! - untitled-1620199449.jpg

Articole de la același autor



Mama medicului Loredana Chircu, Mărioara Paizan, și avocata acesteia, Georgeta Ibraimof, au depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, susținând că trupul neînsuflețit al doctoriței a dispărut. 
Mărioara Paizan spune că a văzut ultima dată trupul neînsuflețit la începutul săptămânii trecute, în timp ce era depus la o casă mortuară din municipiul Constanța. Ulterior, soțul doctoriței, Alexandru Chircu, a ridicat trupul neînsuflețit pentru a fi transportat la București, în vederea incinerării. 
Mama a atacat în instanță decizia incinerării, iar magistrații Judecătoriei Constanța au suspendat procedurile de incinerare, până la judecarea pe fond a cauzei. 


„Nu putem merge mai departe pe fondul cauzei, pentru că a dispărut trupul neînsuflețit. Am depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru a fi găsit”, a declarat avocata Georgeta Ibraimof pentru „Cuget Liber”. 
Din informațiile mamei și avocatei, trupul neînsuflețit nu ar fi ajuns la crematoriul din București, unde ar fi urmat să fie incinerat, iar în prezent nu se știe la ce casă mortuară a fost depus. 
Reamintim că dr. Loredana Chircu a fost găsită decedată în camera de gardă a Spitalului Heka, în ziua de Florii, duminică, 25 aprilie. Împrejurările în care a survenit decesul sunt suspecte, o anchetă fiind în derulare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8875 secunde