A BĂGAT CUȚITUL ÎN NEVASTĂ! Agresorul a fost arestat preventiv!

556
A BĂGAT CUȚITUL ÎN NEVASTĂ! Agresorul a fost arestat preventiv! - arest-1612524204.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au decis arestarea preventivă a unui bărbat acuzat că și-a înjunghiat soția. Pentru fapta comisă, bărbatul este anchetat pentru violență în familie sub forma unei tentative de omor. 
Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, miercuri, 3 februarie, „în jurul orei 11:30, în timp ce se aflau în locuința comună din localitatea Movilița, județul Constanța, în urma unui conflict spontan, generat de discuțiile conjugale referitoare la cardul de pensii, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a înjunghiat-o cu un cuțit pe soția sa, H.A., în zona toracelui lateral stâng și i-a provocat leziuni grave, vindecabile în circa 30 de zile de îngriji medicale și care i-au pus viața în primejdie, prin hemotorax și hemoperitoneu”.
Joi, 4 februarie, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpatul reţinut, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, astfel încât acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.939 secunde