80 de români în Mexic, blocați pe aeroportul din Cancun. ”Nu ne lasă să intrăm, vom fi trimiși acasă”

330
80 de români în Mexic, blocați pe aeroportul din Cancun. ”Nu ne lasă să intrăm, vom fi trimiși acasă” - shutterstock796826071-1612268314.jpg

Articole recomandate

Sunt peste 80 de români sechestrați pe aeroportul din Cancun, din Mexic. 


Turiștii români sunt ținuți pe saltele în aeroport, în ceea ce era descris, de către românii deja deportați, a fi asemănător cu niște celule. Turiștii au plecat către Mexic, cu escală în Frankfurt. Când au ajuns în Cancun au aflat că nu pot intra în țară. Se pare că de vină ar fi pandemia de COVID-19. Însă, amintim că o declarație făcută ieri pentru DCNews, de către o româncă deja deportată, arăta că au fost despărțite familii în aeroport, fără nicio explicație. În timp ce unii au fost lăsați să intre, alții au fost reținuți, fără bagaje, bani, acte, în situații greu de înțeles și urcați într-un avion și trimiși acasă. 


Românilor le-au fost luate pașapoartele, dar și telefoanele. Un turist din Cluj a spus, pentru știridecluj.ro, că România este considerată țară de risc și că vor fi trimiși acasă, fără a mai ajunge în stațiuni. ”Avem teste făcute, dar nu ne lasă să intrăm. Vom fi trimiși acasă cu o cursă Lufthansa”, a spus clujeanul. 


Turiștii au ajuns de luni, 1 februarie, în Mexic. Aceștia sunt distruși și nimeni nu știe când vor fi trimiși înapoi, totul depinde de capacitatea Lufthansa de a-i transporta. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8447 secunde