44 de migranți, prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din România într-un taxi și un camion

172
44 de migranți, prinși în timp ce încercau să iasă ilegal din România într-un taxi și un camion - migranti-1597916785.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră au depistat, ascunși într-un camion condus de doi turci, precum și într-un taxi, 44 de cetățeni din Turcia și Siria care intenționau să treacă ilegal frontiera spre state din vestul Europei .


În data de 18.08.2020, în jurul orei 21.00 polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au desfășurat o acțiune specifică pe linia combaterii migrației ilegale în zona de competență, a anunțat Poliția de Frontieră.


Astfel, între localitățile Dumbrăvița și Giarmata, au identificat un autoturism care circula în regim taxi, condus de un cetățean român, în care au fost depistați patru cetățeni sirieni, fără documente de identitate.


În cadrul aceleiași acțiuni, la ieșirea de pe autostrada A1, în apropierea localității Giarmata, a fost identificat un automarfar, format din cap tractor înmatriculat în România și semiremorcă înmatriculată în Austria, condus de doi cetățeni turci. În urma controlului efectuat în compartimentul marfă al semiremorcii, au fost descoperiți ascunși, într-un spațiu special amenajat, 40 de cetățeni străini.


Toate persoanele descoperite în cele două autovehicule, 42 de bărbați, o femeie și un minor, au fost conduse la sediul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, persoanele în cauză au declarat că sunt cetățeni din Turcia și Siria, cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, la finalizare urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3929 secunde