40 de soldați își încep cariera în marina militară

437
40 de soldați își încep cariera în marina militară - ziuamarinei2010nportulmilitarcon-1393256155.jpg

Articole de la același autor

O nouă serie de soldați profesioniști a încheiat programul de formare, care s-a desfășurat pe o perioadă de patru luni la Școala de Aplicație a Forțelor Navale din Mangalia. Recruții au început pregătirea, în luna octombrie a anului trecut, cu modulul instrucției individuale, parte comună tuturor categoriilor de militari din Armata României, pe parcursul căruia tinerii au învățat deprinderile de bază ale pregătirii militare generale, precum și mânuirea și folosirea armamentul individual din dotare. 


La finalul acestui modul, soldații au depus jurământul militar de credință față de țară. Al doilea modul s-a axat pe instruirea de specialitate, specifică Forțelor Navale. 


Astfel, cei 44 de tineri au fost pregătiți pentru una dintre specialitățile artilerist naval, antiaerian și terestru; operator și servant arme sub apă; operator stație radiolocație, hidrolocație; motorist și mecanic navă; electrician și electromecanic; cercetaș observator și semnalizator naval și antiaerian; infanterist marin. Militarii s-au prezentat pe 24 februarie, la unitățile din Forțele Navale la care au fost repartizați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1271 secunde