300 de români și italieni, întorși la București și Roma, cu o cursă Tarom

Joi, 21 Mai 2020
138
156 de cetățeni români și doi cetățeni străini cu rezidență în România au fost repatriați din Italia, miercuri seara, cu o cursă aeriană specială. Avionul care a plecat din România a dus acasă 132 de cetățeni italieni, informează Digi24.


Un avion cu 156 de români și doi cetățeni străini cu rezidență în România a aterizat miercuri seară în țară, cetățenii finnd nrepatriați din Italia, informează Ministerul de Externe. Cetățenii se aflau în străinătate cu titlu temporar și au fost afectați de măsurile de restrângere a transportului aerian adoptate în contextul gestionării pandemiei de COVID-19, mai precizează MAE.


Repatrierea a fost asigurată cu o cursă aeriană specială operată de compania Tarom, pe ruta București - Roma - București.


Pe ruta București - Roma, avionul a transportat 132 cetățeni italieni care se aflau pe teritoriul României.


MAE reînnoiește apelurile făcute anterior privind verificarea în prealabil a informațiilor publicate pe pagina de internet MAE, respectiv pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice și ale oficiilor consulare ale României în străinătate.Articole din aceeaşi secţiune

Pagina a fost generata in 0.2848 secunde