22 de polițiști trimiși în judecată pentru fapte de corupție!

158
1
22 de polițiști trimiși în judecată pentru fapte de corupție! - 5iuniepolitisticorupti-1433494787.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au finalizat cercetările în dosarul celor 22 de agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Rutier și Biroul de ordine publică acuzați de comiterea mai multor fapte de corupție.


Anchetatorii spun că în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, polițiștii închideau ochii la neregulile unor șoferi depistați în trafic în schimbul unor sume de bani între 100 și 1.500 de lei. "Sumele de bani erau remise polițiștilor, fie în documentul RCA, fie în palmă cu ocazia strângerii de mână sau în portbagajul autoturismului din dotare. Modul de operare precaut și planificat al inculpaților, precum și limbajul codificat utilizat în a pretinde sume de bani, denotă o specializare și o abilitate sporită de a folosi metode care să îngreuneze identificarea și tragerea la răspundere penală", spun procurorii.


Comentează știrea

costy
5 iunie 2015
afaceri

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbați felul de a gândi, vă schimbați viața. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4809 secunde